Haal & brengservice


Graag maken we het jou als campereigenaar zo gemakkelijk mogelijk om jouw camper te verhuren. Daarom bieden we extra services aan waar je als campereigenaar gebruik van kunt maken. Een van deze services is de haal & brengservice. Ook huurders kunnen gebruik maken van deze service. Als verhuurder besluit je of de huurder hier gebruik van kan maken. Ook spreek je af hoe je de kosten verdeeld.


Voor de haal & brengservice hebben we een poule van ervaren chauffeurs samengesteld. De chauffeurs zijn in het bezit van een B en C/D rijbewijs. De chauffeur zorgt er voor dat jouw camper bij de huurder komt of naar de camperstalling/camperdealer gebracht wordt. Hij/zij zal dan ook de uitgifte, uitleg en overdracht van de camper verzorgen.


Voorwaarden haal & brengservice

  • De chauffeur wordt van en naar een trein-/busstation gehaald en gebracht;
  • De prijs van de service bepalen we aan de hand van Google Maps. Via Google Maps bekijken we de reisduur van A naar B. Deze reisduur vermenigvuldigen we met €89,90 per uur. Bijvoorbeeld: de reis duurt 2 uur en 7 minuten, oftewel 127 minuten gedeeld door 60 minuten. Dit is 2,12 uur. Het bedrag wordt dan 2,12 x 99,95 = €211,90. Deze prijs is inclusief de uitleg en instructie. Het starttarief is minimaal 1,5 uur.
  • Opdrachten worden altijd binnen 1 werkdag uitgevoerd. Spoedaanvragen in overleg.


Voordelen

De haal & brengservice biedt vele voordelen. Zo heb je zelf als eigenaar geen omkijken naar het wegbrengen en ophalen van de camper. Het scheelt tijd, want je hoeft ook geen uitleg te geven. Ook voor de huurder is de service handig. Hij kan op zijn gemak thuis de camper rustig inpakken en hoeft niet met zijn spullen in de auto naar bijvoorbeeld de stalling te komen. Ook heeft hij zijn auto gewoon thuis.


Gebruik maken van haal- en brengservice

Wil je gebruik maken van de haal- en brengservice? Neem dan contact met ons op via info@gosharingeurope.com of 0315 - 745707.

Je gebruikt een verouderde browser. Deze website functioneert mogelijk niet optimaal. We raden je aan Microsoft Edge, Chrome, Firefox of Safari te gebruiken.