Veelgestelde vragen camper huurders


We begrijpen dat je misschien nog vragen hebt over het boeken van een camper. Natuurlijk beantwoorden we jouw vragen graag. Misschien vind je het antwoord al tussen de veelgestelde vragen.

 

Camper huren

Wat kost het huren van een camper? 

Aangezien de verhuurders hun prijzen zelf mogen bepalen, is er geen vaste huurprijs. Bekijk het huidige aanbod en prijzen.


Bieden jullie ook haal- en brengservice?

Jazeker! We willen het verhuurders en huurders zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom bieden we ook haal- en brengservice aan. Dit gaat wel altijd in overleg met de verhuurder. Hij/zij bepaalt of je als huurder hiervan gebruik kan maken en zo ja, hoe de kosten van deze service worden verdeeld. Lees meer over de haal- en brengservice.


Wat is stichting GoSharing payments?

Je wil natuurlijk de zekerheid dat de ontvangen gelden uit de camper huur of verhuur altijd veilig staan, wat er ook gebeurt. Daarom maken wij gebruik van een rekening derdengelden, op naam van de stichting GoSharing Payments. Deze stichting is geen financiële eenheid met de onderneming GoSharing Europe. Stichting GoSharing Payments garandeert dat de voor jouw ontvangen gelden binnen 5 werkdagen worden doorbetaald conform onze algemene voorwaarden. Deze werkwijze geeft onze klanten zekerheid dat hun gelden op een correcte wijze worden beheerd.


Verzekeringen

Ben ik wel goed verzekerd?

Ja, wanneer je via ons een camper huurt ben je volledig verzekerd. Ook helpen we je bij pech onderweg.


Reisgezelschap

Mag ik mijn hond meenemen? 

Natuurlijk wil je graag dat je trouwe viervoeter ook mee kan op reis. De verhuurder geeft aan of huisdieren welkom zijn. Bij het zoeken kun je hierop filteren.


Mag ik roken in de campers? 

Indien de verhuurder heeft aangegeven dat je mag roken in de camper, mag dat zeker.


Ik heb astma, zijn er ook rookvrije campers? 

De verhuurder geeft aan of je mag roken in een camper of niet, maar bespreek het voor de zekerheid even.


Chauffeur en rijbewijs

Welk rijbewijs heb ik nodig om met een camper te mogen reizen? 

De meeste campers mag je besturen als je rijbewijs B bezit. Dit geldt wanneer de camper niet zwaarder is dan 3500 kilogram en niet meer dan 8 zitplaatsen heeft. Als de camper niet meer dan 8 zitplaatsen heeft, maar wel meer dan 3500 kilogram of 7500 kilogram weegt, heeft u respectievelijk rijbewijs C1 en C nodig. Voor vervoer van meer dan 8 personen is rijbewijs D (autobus) noodzakelijk.


Mag mijn reisgenoot ook met de camper rijden? 

Indien jouw reisgenoot aan de voorwaarden voldoet om een camper te mogen rijden, mag hij/zij ook met de camper rijden. Dit moet je dan wel aangeven op het ingebruiknameformulier.


Eerder naar huis of juist langer reizen

Van al dat reizen krijg ik nog meer zin om verder te reizen. Kan ik mijn camperhuur verlengen? 

Dat zou zeker kunnen! Als de verhuurder je verlengingsverzoek accepteert, kunt je verder reizen. Anders geldt de oorspronkelijk overeengekomen huurperiode. Natuurlijk kun je dan wel een andere camper huren bij een van onze andere verhuurders.


Overig

Kan ik jullie ook volgen op social media?

Dat kan zeker, je kunt ons volgen op Facebook en Instagram!

 

Ik blijf graag op de hoogte van de laatste reistips en nieuwste campers, is er een nieuwsbrief? 

Leuk dat je op de hoogte wilt blijven, wij hebben zeker een nieuwsbrief. Meld je hier aan. Ook kun je ons volgen via Facebook en Instagram!

 

Contact

Zoveel vragen en nog steeds geen antwoord! 

Mocht je vraag er niet tussen staan, dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via info@gosharingeurope.com of ons bellen op 0315-745707.


Ik ben niet zo tevreden, waar kan ik een klacht indienen?  

Wat vervelend dat je vakantie niet is gelopen zoals je wilde. Graag horen we wat we van je, zodat wij onze service kunnen verbeteren. Kun je ons een bericht sturen?

Je gebruikt een verouderde browser. Deze website functioneert mogelijk niet optimaal. We raden je aan Microsoft Edge, Chrome, Firefox of Safari te gebruiken.