Camper huren


Ervaar de vrijheid van reizen zonder verplichtingen! Reis met een camper naar de mooiste bestemmingen in Europa en blijf op een plek zolang je dat zelf wil. Geen gedoe met in- en uitchecken of nog snel de koffers inpakken. Heb je geen camper? Geen probleem! Bij GoSharing kun je met ons veilige boekingssysteem verschillende campers huren van particulieren en bedrijven. Met zoekfilters en een actuele kalender per camper, ontdek je snel de beschikbare campers met jouw voorkeur. Eenvoudig en overzichtelijk, zodat jij er lekker op uit kunt!


Campers voor elke reis

Heb je het liefst een simpele camper die voldoet aan je basisbehoeftes of wil je toch liever een luxe camper met airco? Handgeschakeld of een automaat? Of je nu een weekend met vrienden naar een festival gaat, of een rondreis met je gezin wilt maken door Europa, via ons platform vind je de camper die het beste past bij jouw reis en reisgezelschap. De campers die via ons platform verhuurd worden zijn onderverdeeld in vier categorieën:

  1. Buscampers
  2. Alkoof campers
  3. Half-integraal campers
  4. Integraal campers


Van deze categorieën is de buscamper vaak de meest eenvoudige camper. De integraal camper is de meest luxe camper die je kunt huren. Bekijk welke camper bij jouw reis en wensen past!


Veilig een camper huren

Misschien klinkt het wat spannend, een camper huren van iemand anders. Daarom hebben wij dit platform voor jou ontwikkeld. De camperverhuurders worden door ons gescreend en en alle betalingen vinden plaats via ons beveiligde platform. Alle campers die via GoSharing verhuurd worden zijn verzekerd door de eigenaar en zijn voorzien van een geldige APK. Je ziet ook gelijk hoe pechhulp en vervangend vervoer is geregeld door de verhuurder. Zo vind je gemakkelijk de camper die het beste bij je past en ga je goed verzekerd op pad voor een goed tarief.


Wat kost een camper huren?

Bij GoSharing kun je verschillende types campers huren van particulieren. Via ons systeem kom je in contact met camperverhuurders en kies je de camper die bij jouw reis past. Maar.. wat kost het huren van zo’n camper? De prijs van de campers die je via ons huurt is van verschillende factoren afhankelijk. Deze hangt onder andere af van het type camper en de reisperiode. Natuurlijk spelen ook de reisduur en de afstand van de reis een rol in de prijs. 


De buscampers zijn over het algemeen het laagst geprijsd en de integraal campers vallen vaak in de hoogste prijsklasse, maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Bekijk de advertenties van onze verhuurders om de exacte prijs van onze campers te zien.


Hoe werkt het huren van een camper?

Hoe werkt het huren van een camper? Heel simpel gezegd gaat dat in drie gemakkelijke stappen: 


Stap 1: Camper uitzoeken

Kies uit ons ruim aanbod welke type camper bij jou en je reis past. De juiste camper gevonden? Stuur dan een huuraanvraag naar de verhuurder van de camper via ons beveiligde platform.


Stap 2: Contact met verhuurder

Maak kennis met de verhuurder en bespreek jouw reisplannen. Bevalt het van beide kanten? Dan ontvang je een passend aanbod van de verhuurder.


Stap 3: Camper boeken

Bevalt het aanbod? Boek dan je camper via ons beveiligde platform. Indien de verhuurder akkoord is, ontvang je van ons de definitieve boekingsbevestiging en je bent klaar om op reis te gaan!


Lees meer over hoe het huren van een camper werkt.


Betalingen via Stichting GoSharing payments

Je wil natuurlijk de zekerheid dat de ontvangen gelden uit de camper huur of verhuur altijd veilig staan, wat er ook gebeurt. Daarom maken wij gebruik van een rekening derdengelden, op naam van de stichting GoSharing Payments. Deze stichting is geen financiële eenheid met de onderneming GoSharing Europe. Stichting GoSharing Payments garandeert dat de voor jouw ontvangen gelden binnen 5 werkdagen worden doorbetaald conform onze algemene voorwaarden. Deze werkwijze geeft onze klanten zekerheid dat hun gelden op een correcte wijze worden beheerd.


Meer weten?

Wil je meer weten over GoSharing en het huren van een camper, dan mag je natuurlijk mag je ook altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons telefonisch bereiken via 0315-745707 of via info@gosharingeurope.com

Je gebruikt een verouderde browser. Deze website functioneert mogelijk niet optimaal. We raden je aan Microsoft Edge, Chrome, Firefox of Safari te gebruiken.